tisdag 28 februari 2012

Ingen bydalen

Det blev ingen bydalen-resa för skolan idag. Vi kom typ till Trångsviken, och där vände vi. För det regnade så det blev ashalt på vägen. Vi körde typ 40km/h och tryckte dom på bromsen hände det typ inget, man bara gled. Jättehemskt! Så vi fick vara lediga ist.


Här var det inga sura miner för det. Även om vi alla var jättepepp på att åka lite slalom, men det var ju skönt att vara lediga ändå :)
Jag följde med Emma hem för lite "pluggande" (vi gick igenom typ 3 instuderingsfrågor haha). Vi fick till och med skjuts hem av Ann-Sofie! Jag och Emma satt och slappade lite typ. Sen tog vi och dammsög och dammtorkade typ hela lägenheten. Så nu klassen måste ni säga att det är fint där imorn ;)
Sen skrev vi typ inköpslista till middagen imorn. Och dunkade musik, och hade en allmänt slapp dag i våra långkalsonger och ridstrumpor upp till knäna! Fyfan vad solen värmer bra nu också måste jag säga! Vi svettades ju ihjäl när vi städade!

Sen fick man ju åka taxi hem ;) (fördelen med att ha en taxichaufför till mamma). Och nu är jag hemma och väntar på att få lite middag. Spaghetti och köttfärssås blir det! Ååh så gott, det kommer sitta fint i magen :)


Vi fick ju fika hemma ist, haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar