torsdag 24 november 2011

Godmorgon

Har precis ätit en banan nu, för jag var så hungrig. Nu ska jag snart på vålbacken och rida lite. Vi går bara till lunch, så vi ska hinna hem och packa sen. Jag hat inte ens börjat mitt packande, så jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig och så. Packar när jag kommer hem. För ikväll far vi till Stockholm! Hela klassen ska iväg till globen. Det kommer bli så kul! Jag ska försöka hitta mig ett par gråa ridbyxor, och kanske nån julklapp.

Men nu måste jag springa till bussen. Puss

tisdag 22 november 2011

Mobilbloggar från sängen

Jag vet att jag inte bloggar! Haha. Har nämligen fått lite klagomål på det. Så nu får jag väl ta lite av min sovtid, bara för att vara snäll. Igår var det buggkurs. Vi hade en annan ledare då. Och hon var bra, väldigt rak på sak, men det var bra. Nu gäller det bara att träna på det hon så jag gjorde fel. Var också på träning ikväll. Och Satan vad kul vi har haft det. Även om man inte dansar hela tiden, så är alla människor bara så härliga! Haha, åååh. Ja vi hade det riktigt kul. Sen skulle jag få lära mig nån ny snurr också, och jag fattade ingenting men fortsatte bara trampa på. Så tillslut fick jag faktiskt till det. Fattade inte vad det skulle vara nödvändigt för, men tillslut ska man ju kunna allt, så då är det lika bra att lära sig det då. Haha, jag älskar fan att bugga nu för tiden! :) det går så bra. Och jag lär mig nya saker hela tiden.

Men nej, nu måste jag faktiskt sova. Skola imorn igen. Godnatt!

onsdag 16 november 2011

Snäll praktikant



Har bakat fina cupcakes till Madde. Haha! Och såklart nån till mig med! ;)

tisdag 15 november 2011

Långdag

Idag ska jag vara på knytta lite längre. Eftersom jag har fått vara ledig så mycket. Så ikväll kommer jag inte hem förns kl 19. Segt. Måste ta med mig några mackor så jag har nåt att äta där efter lunch. Lär ju bli ganska hungrig innan jag kommer hem.

Och massa varma kläder har jag med mig. För efter lunch brukar jag frysa hela tiden. Står ju mest och kollar på ridlektioner på slutet.

Jaja, vi hörs! :)

måndag 14 november 2011

Börja tidigare=sluta tidigare

Nu är jag hemma. For in tidigt i morse till praktiken för att hinna med nåt. För Madde skulle nämligen iväg vid 13-tiden. Så jag hann dit, fodra och ta ut alla hästar, och sen mocka och fixa hela stallet. Sen åt jag lite lunch, och sen for jag hem. Det gick hyfsat fort ändå. 

Nu tänkte jag ta det lite lugnt en stund. Kanske lägga mig och sova en stund framför teven. För sen ska jag äta lite tidigare, typ vid 16. Så far jag in på stan sen och träffar Alex en stund innan dansen. Det är så kuuul att dansa! Haha. Längtar verkligen till måndagarna jämt. 

Nej nu ska jag byta om från ridkläder till danskläder, och hoppas på att få sova en stund. 

söndag 13 november 2011

Grattis på farsdag pappa!

Nu ska jag iväg och rida en sväng. Har klätt på mig masssssor av kläder, för igår frös jag! Sen så far jag till pappa och äter middag där. Och är där över kvällen. Blir bra det!

Igår var vi hos familjen haraldsson och hälsade på. Det var riktigt trevligt faktiskt. Men nu ska jag kila.

torsdag 10 november 2011

Knytta

Tänkte bara säga att det går bra på knytta. Jäkla skitgöra. Men stark kommer jag fan bli, och nu vill jag inte höra att jag är lat ;) För jag jobbar på som satan! Faktiskt.

Okejdå jag är lite lat, men bara hemma! Moahaha.

Nu ska jag snart ta och gå till bussen! Har även kommit på att jag faktiskt borde kunna åka på mitt elevkort hur mycket jag vill, för dom ser ju inte hur många resor jag har åkt på en dag. Smaaaart. Fast det dåliga är att jag hinner ju inte precis utnyttja det. Jaja. Nu är det dags att gå till bussen.

tisdag 8 november 2011

Studentklänning

Har kollat runt lite efter klänningar, och hittade denna godbit. Det har inte funnits i min storlek förut, men nu finns det faktiskt xs. Ååh är så sugen på att beställa, men då kommer jag säkert hitta en finare sen. 399:- hos nelly.com

måndag 7 november 2011

Ledig måndag

Idag blev jag ledig från praktiken, väldigt skönt faktiskt!

Så idag blir det till att rida en sväng med Carina. Sen far jag in till stan och försöker hitta nån farsdagspresent, något tips? Och ikväll är det buggkurs! Wihoo. Vad kuuuul! Längtar till varje måndag nu för tiden :)

Så nu är det väl dags för lite frukost för mig. Så hörs vi när jag har tid att skriva. Idag har jag nog kanske inte så mycket tid.

lördag 5 november 2011

Dääääns-outfit

Byxorna är faktiskt orangea ;)

Söstra fick va me på nån bild.


fredag 4 november 2011

Medlemsfest med öbrk

Hinner med ett snabbt inlägg nu!

Har jobbat nu två dagar. Igår så hoppade vi lite, och jag hoppade Vegard. Han tyckte det var jätteroligt och det märktes verkligen inte hur gammal han faktiskt är. Sen när jag kom hem så var jag iväg och skrittade Crusse en sväng. Idag jobbade jag ju också, vi bara skrittade ut några, sen slutade vi tidigt, så vid halv 4 var jag hemma. Det har gått så bra så. 

Nu har jag precis fixat iordning mig inför ikväll. Det är medlemsfest med öbrk och sen dans till Voyage. Det kommer bli riktigt kul! Temat var orange, så jag har skaffat mig ett par orangea byxor. Till dom har jag en spetströja. Fan vad snygg jag är ikväll ;) Ni kanske får en bild sen om ni är snälla. Men just nu är det slut på batteri i kameran, och jag orkar itne hämta sladden till mobilen, haha lat som jag är. Vi hörs nåt mer nån gång!

tisdag 1 november 2011

Bullbak

Sväva

Carina har tagit hem en ny häst. Ett arabsto, hon är huuur söt som helst. Skimmel är hon. Ni ska bara se vad fin hon är, och hon älskar att gosa. Dock är hon inte riden på 2 månader, så vi ska väl sätta igång na imorn. Tur att Crusse och Parad har skrittvila, så kan hon hänga med dom.

Hon passar verkligen in i sitt namn, Sväva.

Ni får nån bild sen nån gång :)